EXIT: Refundacija novca sa kartica do 1. septembra

EXIT festival je ove godine tokene kao festivalski novac zamenio sa beskontaktnim platnim karticama, a organizatori najvaljuju da će svi koji nisu iskoristili priliku za refundaciju i u narednom periodu imati šansu da to urade.

Izvor: EXIT team Izvor: Novi Sad
Podeli

Ovim je po prvi put u istoriji festivala omogućena refundacija uplaćenih sredstava, a obezbeđena je i daleko kvalitetnija usluga, jer posetioci više ne moraju unapred da predviđaju šta će od pića konzumirati to veče. Takođe, proces kupovine pića je daleko pojednostavljen, čime su smanjeni redovi na šankovima, a teški tokeni u džepovima su zamenjeni lakom karticom. Sve ovo je urađeno u saradnji sa Ministarstvom finansija i OTP bankom, Takođe, sa ponosom ističemo da je ceo sistem razvijen kao plod domaće IT industrije na čelu sa novosadskom softverskom firmom Navigator.

Želeći uvek da svojoj publici maksimalno izađe u susret, EXIT je omogućio i najbolju politiku refundacije od svih festivala u regionu. Naime, na većini evropskih festivala, mogućnost refundacije važi samo za vreme trajanja festivala, dok EXIT svojoj publici uvek želi da izađe u susret korak više, pa je pored mogućnosti refundacije na festivalu, omogućio i naknadnu isplatu 7 dana nakon trajanja festivala i to u dve filijale OTP banke u Novom Sadu, dok je ta mogućnost naknadno proširena i na Beograd i Niš. O ovome su već pisali inostrani mediji, ističući EXIT kao pozitivan primer među evropskim festivalima sa odličnom politikom refundacije.

Velika većina publike zainteresovane za refundaciju uplaćenog novca je to već učinila, a kako EXIT želi da svojoj publici pruži najbolju uslugu, najavljujemo da će i svi ostali koji iz bilo kog razloga do sada nisu iskoristili priliku za refundaciju, i u narednom periodu imati šansu da to urade.

Sve što je potrebno je da zainteresovani za refundacija do 1. septembra pošalju email na refundacija@exitfest.org sa brojem kartice, kontaktom i procenom neiskorišćenih sredstava. Nakon prikupljanja svih prijava, EXIT će u saradnji sa OTP bankom u svima gradovima u kojima vlada najveće interesovanje organizovati dodatnu refundaciju o ćemu će javnost biti blagovremeno obaveštena. Napominjemo da je refundacija zahtevan tehnički proces, koji podrazumeva instaliranje specijalne tehničke opreme u filijalama banke, koji ometa njen svakodnevni rad, zbog čega nije moguće refundaciju držati otvorenom u svim filijalama sve vreme.

Sigurni smo da će sva lica koja do sada nisu refundirala novac sa kartice, iskoristiti ovu priliku da povrate svoja neiskorišćena sredstva.

Prati B92 na Viberu

Muzika

"Svirali smo u Srbiji više puta, sviđa mi se ovde"

Sastav “Thievery Corporation” ponovo je posetio Srbiju, ovoga puta kao gosti “Arsenal festa” u Kragujevcu, gde su sinoć nastupili u okviru druge večeri festivala, a publici ni kiša nije smetala da đuska uz jedinstven miks roka, hip-hopa, indijskog trip-hopa, bosa nove, daba, regea, asid džeza.

Muzika subota 24.06. 16:40 Komentara: 7

Lijam Galager potvrdio: Novi album 6. oktobra

Čuveni roker i zvezda EXIT festivala Lijam Galager potvrdio je da njegov solo album napokon gotov. "As You Were" biće pred publikom 6. oktobra, a produciraće ga Greg Kurstin, poznat po saradnji sa Bekom i Adel, kao i Den Greg-Margerat, koji je prethodno radio sa muzičkim velikanima poput Radiohead, Mumford and Sons i Circa Waves.

Muzika subota 24.06. 10:22 Komentara: 0
strana 1 od 1245 idi na stranu