NS: CeeLo Green pred 30.000 ljudi

Sinoć je pred punim Trgom Slobode u Novom Sadu nastupio CeeLo Green a rečima "Srećan rođendan EXIT festivalu" počeo je koncert , ove zvezde sa neprikosnovenim glasom i očaravajućom energijom.

Kultura

Izvor: EXIT

Subota, 29.06.2013.

09:08

Default images

Zahvaljujući jedinstvenoj harizmi CeeLo Green-a, prvi put je EXIT Mejn stejdž sišao u grad. EXIT je prožeo Novi Sad jedinstvenim pozitivnim vibracijama koje su najbolja najava EXIT R:Evolucje u punom sjaju koja već sija sa Petrovaradinske tvrđave.

Posle uzbudljivo provedenog dana u obilasku Beograda i Novog Sada, priče o EXIT festivalu, i uopšte o muzici, press konferencije i okupljanja domaće podrške (Zemlje gruva, Svi na pod i Perpetuum mobile) - sve je bilo spremno da koncert počne.

Uzvici, komentari i navijanje publike najavili su sjajnu, energičnu zabavu i provod kakav samo Cee Lo Green može da priušti svojim fanovima, a na Trgu ih je bilo preko 30 hiljada.

Rođendan EXIT-a otvorio je koncert sastava Svi na pod koji su pokazali zašto imaju naklonost i popularnost publike širom regiona. Usledili su i Zemlja Gruva koji svojim nastupima ne prestaju da iznenađuju ljubitelje novog soula inovativnošću i posebno masivnim zvukom duvačke sekcije koja je i ovog puta razdrmala mnogobrojnu publiku.
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap
Perpetuum Mobile i sjajni glasovi Danke Adamov i Ane Perišić, napravili su fenomenalan uvod za veliku zvezdu CeeLo Green-a. Pozdravna reč pevača i iskrene, tople čestitke, dotakla su srca publike, a prvi hit "Lady killer" intro izazvao je erupciju oduševljenja među posetiocima.

Usledile su "Cry baby", "Gone daddy gone" i naravno čuvenog hita "Crazy", u kojoj je sjajni CeeLo pokazao koliko je veliki pevač i šoumen, nateravši preko 30 hiljada ljudi da u glas zapeva zajedno sa njim, uživajući u pozitivnoj energiji plesa uz poznatu svetsku zvezdu. Koncert se završio pesmom "Fuck you", uz koju su svi u glas pozdravili sjajnog CeeLo-a.

CeeLo pevao je do posle ponoći učinivši da EXIT rođendan ostane svima u sećanju kao jedan vrlo poseban i sjajan događaj. Ovim koncertom najavljen je EXIT festival 2013. i sjajna zabava koja nas očekuje od otvaranja festivala sa Nile Rodgers-om & Chic 10. jula do poslednjih žurki na Dance Areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: