Bob Dilan od oktobra u Evropi

Bob Dilan će 10. oktobra u Oslu započeti evropsku turneju u okviru koje će održati 33 koncerta u 10 zemalja.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 14.06.2013.

20:03

Default images

Karte za turneju "Bob Dilan u Evropi" (Bob Dylan in Europe), koja će se završiti 28. novembra nastupom u Rojal Albert holu u Londonu, u prodaji su od danas, 14. juna.

"Bob Dilan i njegov bend će nastupiti ove jeseni u Evropi", ističe se na sajtu legendarnog muzičara koji je u septembru objavio svoj novi, 35. studijski album "The Tempest".

“The Tempest", koji po oceni magazina Rolingston spada u jedan od Dilanovih "najčudnijih" albuma, sadrži deset novih pesama, među kojima su numere "Roll on John", koja je posvećena Džonu Lenonu, i "Tempest", koja govori o brodolomu Titanika.

Legendarni pevač je u maju postao počasni član Američke akademije za umetnost i kniževnost, a prošle godine je odlikovan Predsedničkom medaljom slobode, koja predstavlja najviše američko civilno priznanje.

Početkom ove godine dodeljeno mu je i najviše francusko priznanje, Orden Legije časti.

PRIKAZ ALBUMA "TEMPEST" ČITAJTE OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: