Bek + orkestar = Sound and Vision

Rokenrol legenda Dejvid Bouvi ove godine najavio je svoj povratak na muzičku scenu posle decenijskog "izgnanstva", a možda ova godina donese i povratnički album za Beka Hansena, prvi od 2008. godine i ploče "Modern Guilt".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2013.

11:33

Default images

U sklopu reklamne kampanje proizvođača automobila Linkoln, Bek je izveo "Sound and Vision" Dejvida Bouvija uz pomoć orkestra u kojem je bilo 167 članova. Linkolnova kampanja "Hello, Again" okupiće izvođače koji će odabranim "starim" pesama udahnuti novi život, a sve će biti zabeleženo panoramskim kamerama, stereo mikrofonima raštrkanima svuda unaokolo oko seta i sličnim tehnološkim čudima. Reditelj ovog audio-vizuelnog spektakla je Kris Milk.

Kažu da je ovo izvođenje najbolje slušati sa slušalicama na ušima, a posetite i www.hello-again.com sledećih dana, kada će se pojaviti i snimak s kamera koje daje 360° ugođaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: