Adel peva na dodeli "Oskara"

Adel će pevati na ovogodišnjoj dodeli „Oskara” 24. feburara u Los Anđelesu. Biće to njen prvi nastup uživo nakon prošlogodišnjih „Gremi” nagrada.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 23.01.2013.

16:45

Default images

Osim što će označiti njen povratak na scenu nakon jednogodišnje pauze, Adelin nastup na „Oskaru” biće i premijerno izvođenje pesme „Skyfall” uživo.

Pesma je nominovana za najbolju originalnu numeru i prva je „Bond” tema koja se tamiči za nagradu Američke akademije za film još od „For Your Eyes Only” iz 1981. godine.

„Velika je čast što sam nominovana i užasavajuće divno što ću pevati pred ljudima koji mi obuzimaju maštu”, izjavila je Adel. „To je nešto što do sada nisam iskusila i verovatno nikada više i neću”.

Britanska muzičarka se prvi put pojavila na crvenom tepihu posle porođaja 13. januara na dodeli „Zlatnog globusa” gde je nagrađena za pesmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: