Ramštajn u Kombank Areni 28. aprila

“Wir halten das Tempo” biće moto benda Rammstein za 2013. tokom koje će bend nastupati na vodećim evropskim festivalima i u arenama a 28. aprila i u Kombank Areni.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 15.11.2012.

11:54

Default images

Za protekle dve godine bend je više od 1.3 miliona ljudi iz Meksika, Amerike, Južne Afrike, Australije, Kanade i Evrope, svojim spektakularnim živim nastupom ostavio bez teksta. Ramštajn mašina nastavlja da se okreće i 2013. godina neće biti drugačija: obećavamo da će to biti jedno užareno leto!

“Jedan je Ramštajn”, “Njihova svirka će zlatnim slovima biti upisana u koncertnu istoriju Srbije”, “Drugi bendovi sviraju a Til Lindeman i njegova grupa izgaraju na sceni”, “Ramštajn zapalio Arenu – ali stvarno” pisali su srpski mediji posle prvog nastupa Ramštajna 2010. godine dok su se iz publike izdvajali komentari – Dovedite ih ponovo.

Zbog toga, na mnogobrojne zahteve, odgovaramo – RAMMSTEIN u Kombank Areni, 28. aprila 2013. Ulaznice po cenama od 3500, 3600, 4000, 4900, 5500 i 5900 din. biće u prodaji od danas, 15. novembra, na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

Sa potpuno novom produkcijom i izgledom bine kao i novim RAMMSTEIN Greatest Hits, imajte na umu: novi spektakl RAMMSTEINA je olujno i snažno ponovno rođenje!

Njihova karijera obeležena je brojnim kontrovezama, živopisnim spotovima i spektakularnim koncertima. Uvek imaju fantastičnu scenografiju i neobične kostime. Često su se zbog svojih, po nekima “ekscentričnim” performansima, našli u nevolji .

Ali istina je samo jedna -  Rammstein je usmeren na dobru zabavu i dobru muziku.

“A oni koji to ne razumeju, to u stvari i ne žele razumeti” – izjavio je u jednom intervjuu  frontmen benda Till Linderman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: