Nil Jang vas čeka na Twitteru

Nil Jang se pridružio društvenoj mreži Twitter, najavio virtuelni susret sa fanovima i postavio link ka svom novom spotu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 26.09.2012.

18:22

Default images

Legendarni roker (66) je 25. septembra otvorio svoj nalog i tom prilikom najavio učešće u Twitterovom serijalu #LegendsOnTwitter gde ikone iz sveta muzike odgovaraju na pitanja fanova.

Jangov susret sa obožavateljima održaće se u oktobru. Biće to prvi put da muzičar direktno komunicira sa svojim poštovaocima na ovako ličan način.

Povod će biti objavljivanje novog dvostrukog albuma „Psychedelic Pill” 30. oktobra. To je drugi album benda Nil Jang & Crazy Horse ove godine, nakon 5. izdanja „Americane” (obrade poznatih folk pesama) u maju i najduži do sada (iako ima samo osam numera).
Twitter
Jang je na Twitteru postavio i link ka zvaničnom spotu za novu pesmu „Walk Like A Giant”. Iako je na albumu duga preko 16 minuta, spot traje četiri i po.



Početkom meseca muzičar je otkrio da je pre godinu dana prestao da pije i puši marihuanu kako bi bio u stanju da napiše memoare „Waging Heavy Peace", koji će u Britaniji biti izdati 11. oktobra.

„Opijao sam se 40 godina, sada hoću da vidim kako izgleda bez toga”, kazao je Jang za New York Times. „Reč je o sasvim drugačijoj perspektivi”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: