Džef Barou: Ejmi i njen "fejk" glas

Džef Barou iz sastava Portishead je nazvao Ejmi Vajhaus "Whiney Shitehouse" i rekao da je ona imala "fejk glas". Za ostale pevačice, koje postižu komercijalne uspehe, rekao je da većina njih ima - isti glas.

Kultura

Izvor: nme.com

Nedelja, 23.09.2012.

11:06

Default images

"Whiney Shitehouse ili Amy Winehouse se na kraju pretvorila u junaka iz stripa zbog načina na koji je pevala. Gledao sam je u jednom malom pubu u Bristolu kada je nastupala sa električnom gitarom i svi su konstatovali "Ovo je sjajno!", iako nije bilo.

Onda se pojavio problem sa drogom, i svi tabloidi su se uključili u priču", rekao je Barou i dodao: "Sve je izgledalo kao podvala, ali to nisi mogao da kažeš jer je deo sa drogom bio stvaran. U stvari, njen glas je bio lažan. Ona je živela pravi život sa lažnim glasom."

Govoreći o svom bendu rekao je: "Kada su Portishead nastali, na Bet je veoma uticala Dženis Džoplin. Pevala je njenim glasom, zato što joj se divila."

Ovaj komentar pokrenuo je pravu lavinu kritika na adresu Baroua koji je bio prinuđen da na Tviteru napiše sledeće: "Ne sumnjam da je Ejmi bila divna, brižna, talentovana osoba - nisam je poznavao. Veoma sam tužan zbog toga što je više nema - ali nikad se nisam "primio" na njen vajb."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: