Denis i Denis ponovo na okupu

Originalna postava pop grupe Denis & Denis ponovo će se okupiti prvi put nakon 25 godina od prestanka zajedničkog rada i održati koncert za doček nove 2013. godine u Rijeci, posle čega će uslediti povratnička turneja.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 18.09.2012.

09:40

Default images

Denis & Denis novogodišnjim nastupom na riječkom Korzu obiležiće 30. godišnjicu svog prvog koncerta održanog 1982, rekao je osnivač i autor pesama Davor Tolja na konferenciji za novinare, penosi portal MojaRijeka.

Ikone hrvatskog i jugoslovenskog popa osamdesetih Denis & Denis u izvornoj je postavi bio duet koji su činili Tolja i pevačica Marina Perazić, a posle se prikljućio i Edi Kraljić. Najpoznatiji su po hitovima "Program tvog kompjutera", "Soba 23" i "Ja sam lažljiva".

Marina Perazić je kazala da je protekle dve decenije često pitaju kada će grupa ponovo nastupiti i da ima informacije da će na riječki koncert doći mnogo ljudi koji vole Denis & Denis.

Osim Denis & Denis u novogodišnjoj noći nastupiće i Psihomodo Pop, kao i riječka grupa Mandrili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: