Emeli Sande nastupa u Kotoru

Jedna od trenutno najpopularnijih britanskih muzičkih zvezda, pevačica Emeli Sande održaće besplatan koncert 13. septembra u Kotoru.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 07.09.2012.

00:42

Default images

Vlasnica najprodavanijeg albuma ove godine u Velikoj Britaniji nastupiće od 23h u diskoteci „Maximus“, a ulaz je besplatan. Podršku na nastupu pružiće joj DJ Dom Servini Wah Wah iz Londona.

Sande je nedavno nastupila na ceremonijama otvaranja i zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu. Zahvaljujući ovim nastupima porasla je prodaja njenog prvenca „Our Version of Event“.

Objavljen u februaru ove godine album je do sada prodat u 660.000 primeraka što je 3.200 više nego neverovatni album "21" njene koliginice Adel, koji je objavljen još u februaru prošle godine. 

Prvi singl sa albuma pod nazivom “Heaven” dospeo je na drugo mesto britanske liste, a Sande je vrh top lista osvojila kasnije sa pesmom “Next To Me”. Sa albuma su se izdvojili i hitovi “My Kind of Love” i “Read All About It (III)” koju je izvela na zatvaranju OI.

Početkom godine Sande je dobila nagradu kritike na dodeli BRIT priznanja, a nastupa i sa bendom Coldplay na njihovoj turneji. Sarađuje takođe i sa brojnim drugim muzičarima kao što su Ališa Kiz, Suzan Bojl, Liona Luis…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: