Prodigy i B92 spremaju iznenađenja

Privode se kraju poslednje pripreme za „Warrior's Dance festival“, veliki spektakl koji se održava 15. septembra na Kalemegdanu, a bend „Prodigy“ i B92 za vas spremaju brojna iznenađenja.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 31.08.2012.

18:47

Default images

Beograd je tek treća stanica u kojoj stiže ovaj karavan na čelu sa legendarnim sastavom „Prodigy“. „Warrior’s Dance festival“ do sada je organizovan u Velikoj Britaniji i Japanu, a članovi benda ovoga puta odlučili su se baš za Kalemegdansku tvrđavu.

„Izbor je bio poprilično lak, da budemo iskreni. Sve se dobro složilo. Pre svega, od početka smo imali veliku podršku ovde. Osećali smo se kao da smo lokalni bend kada smo došli prvi put. Tada nismo bili svesni važnosti tog nastupa. Mislili smo da samo imamo dosta fanova i želeli smo da sviramo. Imali smo dobar prijem i tada smo tek shvatili da su naši obožavaoci tada osetili veliki užitak i slobodu“, pričaju Kit Flint i Maksim.

Ceo intervju koji je ovaj popularni dvojac dao za B92 moći ćete da slušate na talasima našeg radija.

Svi oni koji žele da budu deo ovog spektakla, moći će da dobiju karte ukoliko slušaju Radio B92. Naime od ponedeljka, kada počinje i nova jesenja progmaska šema karte će se deliti u emisijama: Šifra: radio, Šnenokle kod Lune Lu i Stand By.

Osim toga, pet najsrećnijih slusalaca Radija B92 moći će i da upozna članove benda „Prodigy“ pred njihov nastup 15. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: