Originalne Sugababes ponovo jašu

Originalna postava grupe Sugababes najavila je svoj veliki povratak na muzičku scenu. Kiša Bjukenan, Matja Buena i Šovan Donahju potvrdile su planove o izdavanju novog albuma do kraja 2012. godine, a objavile su i prve zajedničke fotografije.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 21.07.2012.

13:54

Default images

"Dragi moji, trudila sam se najbolje što sam mogla da ovo sakrijem", napisala je Kiša na Twitteru, a Šoan je dodala: "Ubija nas ovo čuvanje tajne. Ne mogu to više da krijem". "Mislim da moramo da im kažemo - ponovo smo zajedno!", nadovezala se Matja.

Grupa je takođe potvrdila i da će muziku izdavati pod imenom "Matja Kiša Šovan" (Mutya Keisha Shioban - Mutya Buena, Keisha Buchanan, Siobhán Donaghy).

Djevojke su izjavile da će prvo morati da porade na harmoniji, jer nisu pevale zajedno otkada su bile tinejdžerke.

"Ovo je prvi put da pevamo zajedno otkako nam je bilo 16 godina. Da budem iskrena, nije nam odmah dobro krenulo. Kada smo bile mlađe odmah smo se uklopile. Sada moramo ponovo da naučimo da radimo zajedno. Stvarno je uzbudljivo čuti naše glasove zajedno", rekla je Kiša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: