"Ućutkani" Springstin i Makartni

Rok legende Brus Springstin i Pol Makartni "ućutkani" su na maratonskom koncertu koji je 14. jula održan u londonskom Hajd parku pred 65.000 ljudi.

Kultura

Izvor: Tanjug

Nedelja, 15.07.2012.

12:45

Default images

Bivši "Bitls" pridružio se na sceni Springstinu na kraju njegovog nastupa na festivalu "Hard Rock Calling" kako bi zajedno nešto otpevali, ali su im u trenutku obraćanja publici organizatori, bez najave, isključili mikrofone.

Kako prenosi AFP, 62-godišnji američki pevač je svojim trosatnim nastupom, tokom kojeg je izvodio svoje najveće hitove, poput "Born in the USA" i "Because the Night", za pola sata ušao u vremensku zabranu pravljenja buke, te kada mu se 70-godišnji kolega pridružio na sceni da zajedno otpevaju dva hita "Bitlsa", mikrofoni su jednostavno isključeni iz struje.

Stiven Van Zant, gitarista Springstinovog E Street benda, iskazao je svoju frustraciju putem Tvitera.

"Ozbiljno, kada je to Engleska postala policijska država? To ipak nije upropastilo ovu predivnu noć. Ali, kada džemujem sa Makartnijem, nemoj da me iko isključuje!", napisao je ljutito.

Poznat po svojim dugim nastupima, Springstin je kao goste na koncertu pozvao Toma Morela, gitaristu grupe "Rage Against the Machine" i američkog pevača Džona Fogertija sa kojima je izveo nekoliko numera.

Slavni roker je usrećio i jednog momka u publici koji je sve vreme držao transparent na kojem je bio ispisan naslov njegove omiljene pesme, "Take 'em as They Come", i svi Springstinovi koncerti širom sveta na kojima je bio.

"Večeras, prijatelju, imaš sreće. Čućeš tu prokletu stvar"
, poručio mu je Springstin nakon što ga je uočio u masi obožavatelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: