Pratite Exit uživo na Youtube-u

Danas u 17 časova otvorene su kapije posetiocima trinaestog po redu Exit festivala. Ako niste u mogućnosti da budete na tvrđavi, deo atmosfere i nastupe možete pratiti putem Exit Youtube kanala.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 12.07.2012.

20:13

Default images

Među binama koje je moguće posmatrati u realnom vremenu nalaze se Main Arena, Dance arena i Fusion arena.

Nastupe na ovim binama možete pratiti uživo ovde

Tokom četiri dana festival će ugostiti preko 400 izvođača na 22 bine, a organizatori očekuju da će za 4 dana festival posetiti između 150.000 i 200.000 ljudi.

Program na glavnoj bini Exita prvog dana počinje u 20h, a ono što nas očekuje su nastupi domaćeg sastava Kriške, velška mešavina metala, panka i regea, Skindred, plesna atrakcija Gossip i pop legende, Duran Duran. After 2AM program glavne bine festivala ugostiće Sub Focus DJ Set i MistaJam.

Mt:s Dance Arena predstaviće elektronsku atrakciju Avicii, a pored njega će nastupiti i Jacques Lu Cont, Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Eats Everything i Brodinski.

Na Jelen Fusion bini nas očekuje nastup Edo Maajka, na Explosivu kultni pankeri Street Dogs, na Elektrani When Saints Go Machine.

Happynovisad predstavlja Addison Groove i Jon Convex, a Suba najvreliju špansku elektronsku atrakciju, The Zombie Kids. Kompletnu satnicu festivala možete da preuzmete odavde (PDF).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: