I ''Dubioza kolektiv'' na Ušću

Bosanski bend ''Dubioza kolektiv'' nastupiće 27. juna na novom muzičkom festivalu ''Belgrade Calling" u parku Ušće nakon beogradske grupe S.A.R.S. i hip-hop benda ''Public Enemy'', a pre ''Example'', pop zvezde Džesi Džej i elektronskog sastava ''Orbital'', saopšteno je iz ''Avalon'' produkcije.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.06.2012.

12:03

Default images

''Nalazimo se na visinskim pripremama u Holandiji, gde se tim Dubioza kolektiva priprema za prijateljske utakmice koje bi trebalo da se dese 27. juna u Beogradu, na Ušću, sa S.A.R.S-om, Example-om, Džesi Džej i Orbital-om'', poručili su članovi sastava.

Utakmica je važna, teška, mi smo stari, netalentovani i manje nas je pa ih moramo taktikom pobediti, dodaje se u video poruci benda koji je tom prilikom bio obučen u fudbalske dresove.

''Dubioza kolektiv'' je bend koji u regionu jugoistočne Evrope uživa veliku popularnost sa čak 200.000 fanova na zvaničnoj stranici na Fejsbuku.

Iskrene simpatije širom Balkana stekli su sa veoma otvorenim pristupom sceni i fanovima, kao i po furioznim nastupima zbog kojih će prvo veče ''Belgrade Calling'' festivala biti prava rođendanska žurka prvog po redu festivalskog izdanja na beogradskom Ušću, navodi se u saopštenju.

Festival ''Belgrade Calling'' trajaće od 27. do 29. juna, a na Ušću će nastupiti - Ozi Ozborn, ''Faith No More'', ''Orbital'', ''The Cult'', Džesi Džej i mnoge druge zvezde. U subotu 30. juna nastupiće bendovi ''Darkwood Dub'', ''Kanda Kodža i Nebojša'', ''Block Out'''', ''Svi na pod'', ''Bjesovi'' i drugi.

Ulaznice za ''Guarana Belgrade Calling'', koji će se održati u parku Ušće direktno se prodaju širom Srbije i regiona, te širom sveta putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com .

Cene jednodnevnih ulaznica se kreću od 3.490 do 4.500 dinara, dok se za 5.990 može kupiti dvodnevna ulaznica, za kombinaciju 28. i 29. ili čak 27. i 29. jun.

Cena trodnevne festivalske ulaznice od 27. do 29. juna iznosi 7.990 dinara. Ulaz na festival 30. juna besplatan je za sve posetioce.

Festival će, kako su saopštili organiozatori, sudeći prema rezultatima prodaje ulaznica van Srbije, posetiti skoro 10.000 posetilaca iz cele jugoistočne Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: