Boris Kovač gostovao u "Kul Satu"

Pred početak 17. po redu festivala Ring Ring koji 11. maja počinje u Beogradu, u emisiji Kul Satu radija B92 gostovao je Boris Kovač koji će svojim koncertom otvoriti festival.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.05.2012.

15:04

Default images

Na korak od punoletstva, i ovog maja festival Ring Ring će publici predstaviti najzanimljivije grupe i autore iz celog sveta, a naš proslavljeni kompozitor i muzičar Boris Kovač otvara festival, nastupom njegovog novog kvarteta Ultima Armonia.

“Desilo se da u poslednjih 15 meseci imam četiri koncerta u Beogradu i to sa četiri različita projekta“, rekao je Boris Kovač.

“Na otvaranju Ring Ring-a prvi put posle 25 godina, sviram ponovo sa Stevanom Kovačem Tickmayerom a sviramo ono što smo oduvek želeli - improvizacije. Nije to ništa teško i avangardno, jednostavno muzika koja nastaje na licu mesta, jedno lepo iskustvo za muzičke sladokusce”, dodao je Kovač.

Osim programa predstojećeg Ring Ringa, u Kul Satu predstavljen je repertoar SNP-a, novo ostvarenje Tima Bartona, film “Mračne Senke“, kao i dokumentarni film Marka Cvejića “Podunavske Švabe“

Celu emisiju možete poslusati na b92.fm kanalu Kul Sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: