Leni Kravic u septembru u Areni

Popularni njujorški rok muzičar Leni Kravic nastupiće 26. septembra u Beogradskoj areni u okviru velike svetske turneje na kojoj promoviše aktuelni album "Black and White America".

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.05.2012.

10:24

Default images

Pod sloganom "Black and White Europe", Kravic će početkom jeseni nastupiti u gradovima širom starog kontinenta u kojem će u svakoj zemlji imati plakate i bilborde sa prilagođenim naslovom za svaku zemlju šireći jedinstvo među ljudima uprkos brojnim različitostima koje ih karakterišu, pa je naslov koncerta u Beogradu "Black and White Serbia", saopštio je organizator "Avalon" produkcija

Album, kojim je inspirisana aktuelna turneja, deveti je po redu, a među njima je čak pet sa platinastim tiražem čime se Lenny Kravic, uz čak četiri prestižne "Grammy" nagrade iza sebe, potvrdio kao jedan od najuspešnijih muzičara svih vremena, dodaje se u saopštenju.

Inspiraciju za nove pesme Kravic je tražio širom sveta, od Pariza u kom je nedavno odlikovan rame uz rame sa Bobom Dilanom, do malog mesta na Bahamima gde živi u zajednici od svega 400 meštana okruženih prirodom. "To je tako lepo, izolovano mesto u kom je život veoma pojednostavljen", otkriva detalje o svom životu na obali i dodaje: "Hranite se iz bašte ili mora, ne nosite cipele ili ključeve, a poznajete svakog i ni pored koga ne prolazite a da se ne javite". Lenny priznaje da su i ovog puta žene bile te koje su mu davale ideje za pesme, i to upravo meštanke na ostrvu: "Žene su ovde veoma ponosne na svoj izgled, nose kratke šortseve i veoma snažne boje i zaista je sjajno kad vidite da kod njih ne prolaze stereotipi iz modnih časopisa koji pokušavaju da nametnu definiciju lepote".

Multiinstrumentalista, producent, autor i pevač, Kravic je nastupao 2008. godine pred prepunom Arenom, a domaći mediji bili su složni u oceni da se radilo o o odličnom koncertu.

Ulaznice će se prodavati od 9. maja po cenama već od 2.500 dinara za nivo 400, 2.990 za parter, 3.490 za Silver i 4.490 za Gold tribine, te 3.990 dinara za mesto u Fan Pitu, direktno ispred muzičara. Prodaja je organizovana širom Srbije i regiona putem sajtova http://www.Tickets.rs http://www.eventim.rs/ i http://www.gigstix.com/, te direktno na svim prodajnim mestima u Beogradu kao što su Bilet centar, šoping centar Ušće, blagajne Beogradske arene, Doma sindikata i Doma omladine, te širom Srbije u knjižarama Vulkan i Laguna/Delfi.

U regionu ulaznice se fizički mogu kupiti u Hrvatskoj (lanci Dallas Music Shop, Aquarius CD Shop...), Sloveniji (poslovnice Pošta Slovenije...), BiH (agencije MG Travel Banja Luka, Kompas Sarajevo...), Makedoniji (Jugoton...) i Crnoj Gori (poslovnice Montenegro Tourist Service).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: