“Sensation” kakav još niste videli

Drugi srpski “Sensation” spektakl održaće se 12. maja u Beogradskoj areni a organizatori najavljuju spiritulano i energično iskustvo kakvo do sada kod nas nije viđeno.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 04.05.2012.

19:05

Default images

Nakon prošlogodišnje “Sensation” žurke, prve organizovane u ovom delu Evrope, organizatori su za ovu godinu priredili spektakl pod nazivom “Innerspace”.

Rediteljka celog događaja Klaudija Voseberg kazala je na konferenciji za novinare, održanoj 4. aprila u Beogradskoj areni, da je ovogodišnji program usmeren na sapajanje spiritualnosti i energije.

“Zbog toga smo izabrali lotosov cvet kao simbol koji će dominirati arenom i sa kojeg će di džejevi puštati muziku”, kazala je ona. “Osim toga, želeli smo da napravimo nešto novo, pa smo se setili da ceo spektakl prenesemo na krov, što nikada ranije nismo radili.”

Tako će krovom arene dominirati devedeset dve LED lopte koje, osim što menjaju boju, mogu da se kreću velikom brzinom. “Na taj način sve se može prilagoditi atmosferi, bilo da je intimnija ili energičnija”, objašnjava Voseberg.

Žurku će otvoriti Mister Vajt (Mr. White), potom će nastupiti Denis Ferer (Dennis Ferrer), slede Saneri Džejms i Rajan Marsijano posle kojih nastupa Fed le Grand (Fedde Le Grand), zatim binu preuzimaju Daniel i Huan Sančez (Daniel Sanchez & Juan Sanchez) dok je kraj rezervisan za Hardvela (Hardwell).
Martin van der Ven, direktor kompanije “Insomnia Global SEE” koja organizuje događaj, kazao je da je do sada prodato pet hiljada i šesto ulaznica, uključujući sve najskuplje karte za “Sky Deluxe” mesta.

“Prodali smo i hiljadu ulaznica u SAD, a očekujemo veliki broj posetilaca pre svega iz Slovenije, Hrvatske, Holandije, Danske i Bugarske”, najavio je van der Ven, dodajući da zbog ovakvih događaja Beograd postaje još važnije mesto.

O tome koliko je “Sensation” važan događaj svedoči i činjenica da se organizuje u svega devetnaest zemalja, kazao je Dejan Petričević, direktor Beogradske arene, dok je Dejan Veselinov, direktor Turističke organizacije Beograda ukazao na značaj događaja u promociji Beograda.

Ulaznice za ovogodišnju “Sensation” žurku koja svoja vrata otvara 12. maja u 21h, mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima: Card Service, Eventim, Gigstyx, i putem sajtova Sensation.com, Ticket.rs, Eventim.rs i Gigstix.com.

U prodaji još uvek ima regularnih ulaznica po ceni od 7000 dinara i VIP DELUXE ulaznica koje koštaju 14000.

Pročitajte kako je bilo na prošlogodišnjem “Sensation” spektaklu pod nazivom “Ocean White”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: