Otkazan nastup SIlicone Soul

Škotska di džej haus atrakcija “Silicone soul“ otkazala je nastup koji je trebalo da se održi 6. marta u beogradskom klubu “Tjub“ (The Tube).

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 03.04.2012.

22:54

Default images

Razlog otkazivanja nastupa nije poznat, a iz kluba je najavljeno da će program kluba za petak biti najavljen u što skorijem roku.

Tandem koji čine Graeme Reedie i Craig Morrison iz Glazgova širu popularnost stekao je svojim singlom Rgiht on, koji je 2001. godine bio na vrhu Britanske dens top liste.

Sa radom su počeli 1998. godine, a do sada su objavili desetine singlova i remiksa, po četiri studijska i kompilacijska albuma. Većinu radova objavili su za kuću Soma Quality Recordings, a kasnije su osnovali i svoju etiketu Darkroom Dubs.

Ovaj dvojac je poslednji put bio u Beogradu prošle godine, kad su u hali “Beko” održali žurku povodom dve decenije postojanja “Soma Quality Recordings”.

Kako je “Tjub“ nedavno zabaležio pola miliona poseta na svom sajtu, klub je odlučio da časti verne “tjubere“ tako što će pokoniti 100 karata za nastup “Silicon soul-a“.

Prvih sto “tjubera“ koji 4. aprila u 15h pošalju mejl na info@thetube.rs biće u prilici da besplatno uđu na žurku, a spisak dobitnika će biti objavljen na sajtu Thetube.rs.

Karte se mogu kupiti u petak na vratima kluba po ceni od 300 dinara. Dan kasnije uz besplatan ulaz će nastupiti Flo, Ojša i Niko na perkusijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: