Nouvelle Vague dobio domaću podršku

Sastav „Zemlja Gruva“ i mlada kantautorka Lady Jelena pružiće podršku francuskom sastavu „Nouvelle Vague“, koji će 7. aprila održati koncert u beogradskoj Beko hali.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.03.2012.

22:00

Default images

„Zemlja Gruva” na domaćoj sceni postoji već četiri godine a debi album „WTF is gruvlend?“ besplatno je preuzet sa njihovog sajta preko 25.000 puta.

Najveći hit sastava, pesma „Najlepše želje“, i dve godine nakon objavljivanja na redovnim je radijskim i klupskim plejlistama. „Zemlja Gruva“ broji 15 stalnih članova, muzičara koji na domaćoj sceni rade već deset godina. MC Milovan, Constracta i Zoe Kidah imaju reputaciju iskusnih muzičara, kvalifikovanih da sa publikom razmenjuju samo dobru energiju.
Lady Jelena
Lady Jelena je mlada kantautorka iz Beograda koja je pažnju javnosti zadobila zahvaljujući pesmi eksplicitnog teksta „Nikola“ koja ima preko pola miliona pregleda na Youtube stranici. Jelena Petošević se muzikom bavi tri a ima 28 godina. Posle školovanja u Londonu, trenutno sprema svoj prvi album u Srbiji.

„Nouvelle Vague“ u Beograd dolaze sa muzičko-scenskim performansom „Dawn Of Innocence“ koji je osmislio francuski dizajner i kostimograf – Žan Šarl de Kastelbažak. Sa njima će na sceni nastupiti i Mareva Galanter, najmlađa francuska misica i Zula Zazou, plesačica čuvenog kabarea „Crazy Horse”.

Cena karte je 1600 RSD, dok će na dan koncerta biti dvesta dinara više. Ulaznice za koncert se mogu kupiti na prodajnim mestima Card servisa - TC Ušće (info pult) i na blagajnama Beogradske arene, Doma Sindikata, Bilet Centra Trg Republike i Doma Omladine, ali i putem sajta Tickets.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: