Otros Aires ponovo u Beogradu

Argentinski elektro-tango sastav Otros Aires nastupiće 22. i 23. aprila u Beogradu u okviru trećeg međunarodnog festivala Belgrade Tango Encuentro (BTE), saopštili su organizatori festivala.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.03.2012.

11:32

Default images

Jedan od najenergičnijih elektro-tango sastava, koji je prošle godine održao dva koncerta u Beogradu, vraća se u Srbiju sa drugim bandoneonistom i osveženim numerama, a posetioci će moći da čuju i nove pesme, najavljuju organizatori.

Grupa Otros Aires reputaciju je stekla jedinstvenim kombinovanjem modernih žanrova i sekvenci tango hitova.

"Naša misija je da svojom muzikom što veći broj ljudi zavedemo duhom tanga i od njega napravimo popularnu kulturu. Zato je elektro stil oruđe koje nam pruža elemente za stvaranje novih atmosfera i zvukova, a tango je duža", rekao je vođa benda Migel Di Ðenova.

Nastupom u Beogradu Otros Aires počinju svoju evropsku turneju tokom koje će nastupiti u Nemačkoj, ITaliji, Francuskoj i Velikoj Britaniji.

BTE jedan je od najvećih tango festivala u Evropi a prošle godine posetilo ga je oko 500 plesača iz 27 zemalja.

Ove godine festival se održava od 17. do 23. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: