Exit traži PR lice i promotere

Konkurs za promotere ovogodišnjeg Exit festivala biće otvoren od 26. marta do 8. aprila, a u saradnji sa Radijom B92 biraće se i devojka koja će biti PR lice festivala za područje Beograda.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 23.03.2012.

17:54

Default images

Svake godine na konkurs za promotere pristigne više od hiljadu prijava, od kojih se bira pedeset najboljih za predfestivalsku kampanju i više od sto za rad tokom festivala.

“Od začetka festivala preko hiljadu i petsto mladih ljudi ispeklo je zanat promotera, a više od trideset predstavljali su festival u odnosima s javnošću”, navode organizatori.

Na konkurs se mogu prijaviti kandidati i kandidatkinje koji imaju od 18 do 23 godine. Potrebno je da govore engleski jezik, da poznaju i prate Exit festival i muzičku scenu. Dodatno se vrednuju veština komunikacije i poznavanje Interneta, kao i rada na računaru uopšte.

U odabiru PR lica za Beograd učestvovaće i muzička redakcija Radija B92, koja će zajedno sa Exitovim PR sektorom birati one najtalentovanije i pružiti priliku najboljim kandidatkinjama da se dokažu preko radio talasa.



Popunjeni formular za prijavu poslati sa dve fotografije (portret i cela figura) i skenom (ili fotografijom) lične karte (ili indeksa), na konkurs@exitfest.org sa imenom i prezimenom u naslovu mejla

Ovogodišnji festival EXIT održava se od 12. do 15. jula na Petrovaradisnkoj tvrđavi u Novom Sadu. Poslednji u nizu izvođača koji su potvrdili svoj dolazak na festival su Plan B, Avicii, Felix Da Housecat i Totally Enormous Extinct Dinosaurs.

Svoje nastupe već su potvrdili Guns N’ Roses i New Order, Gossip, Wolfmother, Buraka Som Sistema, na Elektrani su potvrđeni When Saints Go Machine, dok na Dance Areni nastupaju Richie Hawtin, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Azari & III live, Art Department, Maceo Plex, Brodinski, kao i, Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: