Sensation: spisak učesnika

Na predstojećem muzičkom spektaklu "Sensation" (Senzejšn) 12. maja u Beogradskoj areni nastupiće di-džejevi: Mr. White, Fedde le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano i Hardwell, najavio je danas organizator.

Kultura

Izvor: Tanjug

Petak, 09.03.2012.

11:58

Default images

Ovogodišnja tema "Sensationa" je "Innerspace", a nastupiće i Mc Gee, koji je oduševio posetioce prošle godine svojom neverovatnom energijom.

Najveća di-džej žurka koja se svake godine organizuje u nekoliko odabranih zemalja, biće održana u Beogradskoj areni
, u produkciji "ID&T" iz Holandije i u organizaciji kompanije "Insomnia Global SEE".

"Sensation Innerspace" bazira se, kako je objašnjeno u najavi, na "konceptu duhovnosti, koja se može naći na podijumu za igru - bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovde".

U produkcijskom smislu "Innerspace" je "avanturističko putovanje kroz sedam nivoa neverovatnih iskustava u kojima posetioce vezuje kolektivna svest o sopstvenoj unutrašnjoj lepoti".

Cena regularne ulaznice iznosi 7.000 dinara (pristup nivoima 100, 200 i 400), "VIP Delux" ulaznice koštaju 14.000 dinara, (pristup VIP klubu, VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a "Sky Deluxe" se prodaju po ceni od 21.000 dinara i omogućavaju poseban ulaz, pristup ložama na nivou 300, kao i pristup nivoima 100, 200 i 400.

Prvi "Sensation" pod nazivom "Ocean White", održan prošle godine u Beogradskoj areni, bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz 42 zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: