Otkazan Madonin koncert u Zagrebu

Koncert koji je kraljica popa Madona trebalo da održi 11. juna u u Zagrebu na stadionu Maksimir, u sklopu svoje nove turneje kojom promoviše album "MDNA", otkazan je.

Kultura

Izvor: Izvor: Index.hr

Petak, 09.03.2012.

12:33

Default images

Iako su ulaznice za koncert od sredine februara bile u prodaji i to po cenama od 230 kuna (30 evra) pa sve do vrtoglavih 1.790 kuna (237 evra), Madona će ipak i ovog puta na svojoj turneji zaobići Hrvatsku. Madona je Hrvatsku preskočila i na svojoj prethodnoj turneji "Sticky & Sweet Tour" iz 2008. godine, kada se takođe najavljivao njen dolazak u Zagreb.

Promoteri Adria Entertainment i Live Nation su potvrdili da je Madonin koncert, prvobitno zakazan za 11. jun, otkazan zbog logističkih razloga. "Jako nam je žao što će mnogi fanovi Madone ostati razočarani", poručili su, dodajući: "Svi kupci ulaznica za prethodno zakazani koncert svoj novac mogu dobiti nazad od 19. marta na prodajnim mestima gde su ulaznice kupili. Fanovima koji su svoje ulaznice kupili online će se iznos vratiti na njihove kartice. Oni koji su svoje ulaznice kupili u kancelarijama Adrie Entertainment, dobiće novac jedino na tom prodajnom mestu.

"Nažalost, u svetu korporativnog biznisa donose se odluke koje su primarne na dobrobit korporacije. U ovom slučaju nismo mogli ići ispod nekih dogovora koje smo imali s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze koje su pred nas naknadno stavljene, a odnose se na način korišćenja stadiona. Obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizovati koncert na zadovoljavajući način, koji ne bi doneo gubitak svim stranama u projektu. Zato smo morali da otkažemo koncert. Znamo da ovakva odluka o otkazivanju može imati uticaj na tržište, ali naša dugogodišnja korektnost prema publici i međusobno poverenje, sigurni smo, nadvladaće i ovaj izazov, i da to poverenje neće biti narušeno", izjavio je predsednik Uprave Adria Zabave, Vladimir Ivanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: