12. Trenchtown počinje 30. aprila

Regionalni 12. muzički festival Trenchtown (Trenčtaun) održaće se od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu nadomak Palića.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 02.03.2012.

11:53

Default images

Infomacije o izvođačima i prodaji ulaznica biće uskoro objavljene, a posetioce kao i prethodnih godina očekuje celodnevni program koji, pored koncerata, obuhvata i sportske aktivnosti, radionice, izložbe, filmske projekcije.

Na prošlogodišnjem festivalu odlične nastupe imali su FC Apatride Utd nadahnutim viđenjem roots reggae zvuka, Vrooom, koji prvi put izveo novi scenski nastup sa balerinama, legendarni Partibrejkersi, fenomenalni Svi na pod! i Zemlja gruva, dok nas je Vlada Divljan podsetio na vanvremenske rock hitove. Sonični gitarski nastup imali su Ritam nereda, a veoma posećene (uprkos kiši) koncerte održali su Dubioza kolektiv i TBF. Na festivalu su nastupili i Goribor, Bei the Fish, Kandžija, Iskaz, Tijana T, Jan Nemeček, Bdat Džutim, Felony Flats, The Mothership Orchestra...

Festival Trenchtown organizuje Fondacija Danilo Kiš iz Subotice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: