I peti koncert Parnog Valjka u SC-u

Nakon što je u izuzetno kratkom roku rasprodala četiri prethodna, grupa Parni Valjak je odlučila da zakaže i peti, ujedno i poslednji u nizu koncerata u Sava centru u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 01.03.2012.

13:00

Default images

Peti koncert, koji će biti održana 12. marta biće po odluci benda i poslednji u nizu koji će popularni zagrebački bend održati u martu u Sava centru.

Cene za ovaj koncet ostaju nepromenjene, koštaju od 2.050 do 3.100 dinara, i prodaju se na blagajni Sava centra i svim prodajnim mestima Eventima. Na svakoj kupljenoj ulaznici nalazi se i jedinstveni bar kod za preuzimanje novog albuma “Stvarno nestvarno“!

S obzirom da nije bilo planirano ovolliko koncerata, članovi Parnog valjka su poručili obožavaocima i javnosti da će peti zapravo biti “koncert na bis“.

“Stvarno nismo planirali da radimo pet koncerata zaredom i želimo da svaki koncert bude jednako kvalitetan produkcijski, dok će o najvažnijoj emotivnoj dimenziji odlučivati publika. To je zapravo i najlepše u svemu ovom što nam se dešava. Peti koncert biće kao jedan veliki celovečernji bis za prethodne četiri noći u Sava centru“.

Parni valjak trenutno intenzivno proba, zahtevne akustične koncerte, drugačije od onih koje su ljubitelji ovog dugovečnog benda imali priliku da vide. Od poslednjeg puta kada je Parni valjak imao akustični koncert “bez struje“ prošlo je skoro dvadeset godina, a DVD izdanje “Live In ZeKaeM“ publika i dalje traži.

Pored par noviteta sa albuma koji će publika moći da preuzme na sajtu benda uz bar-kod sa svoje ulaznice, Parni valjak će uglavnom svirati pesme iz svih perioda uz neka iznenađenja na repertoaru, pre svega za sve ljubitelje grupe koja uz 17 studijskih albuma sa nesmanjenim uspehom traje na regionalnoj sceni još od 1975. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: