Sahranjena Vitni Hjuston

Vitni Hjuston sahranjena je 19. februara na groblju u Vestfildu u Nju Džersiju, a poslednjem ispraćaju pop dive, čija je iznenadna smrt u 48. godini šokirala svet pre nedelju dana, prisustvovali su samo članovi porodice i najbliži prijatelji.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.02.2012.

09:38

Default images

Desetine obožavalaca okupile su se duž ulica kojima se kretala pogrebna povorka u kojoj je kovčeg sa telom Hjustonove prevezen, uz jake mere bezbednosti, iz Njuarka do obližnjeg Vestvfilda, gde je čuvena pevačica sahranjena pored svog oca.

Porodica i mnogobrojni prijatelji juče su prisustvovali tročasovnom opelu Hjustonovoj u baptističkoj crkvi u Njuarku, u kojoj je ona kao 11-godišnja devojčica počela da peva u crkvenom horu.
Stivi Vonder na ispraæaju Vitni Hjuston (Foto: Beta)
Na crkvenoj ceremoniji, koju su mnoge televizijske mreže prenosile uživo, pored hora, učestvovao je i veliki broj muzičkih umetnika predvođenih Ališom Kiz, Stivijem Vonderom i Eltonom Džonom.

Poznata pevačica je preminula 11. februara u hotelu u Los Anđelesu, pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Njeno telo je pronađeno u kadi, a mediji su javljali, pozivajući se na nezvanične informacije iz policije, da je u krvi poznate pevačice pronađeno više tragova antidepresiva i alkohola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: