Sahrana Vitni Hjuston na internetu

Obožavaoci nedavno preminule pop pevačive Vitni Hjuston širom sveta će moći da prate njenu sahranu uživo na sajtu agencije Asošijeted pres.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 16.02.2012.

12:15

Default images

Predstavnica pop pevačice, Kristen Foster, kazala je da će jednom AP-ovom kamermanu biti dozvoljeno da snima ceremoniju koja će biti održana u subotu, 18. februara, na groblju u Vitninom rodnom gradu Njuarku, u Nju Džerziju.

Američka novinska agencija će snimak prenositi preko svog sajta http://livestream.com/aplive. Ceo događaj će, takođe, biti dostupan i putem satelita.

Vitni Hjuston (48) preminula je prošle subote u hotelskoj sobi u Los Anđelesu gde je odsela da bi prisustvovala dodeli nagrada Gremi.

Komemoracija će biti održana u baptističkoj crkvi "Nju Houp" u kojoj je Vitni Hjustom pevala kao dete. Pevačica će biti sahranjena na groblju Fer Vju u Vinsfildu, gde je 2003. godine sahranjen njen otac Džon Rasel Hjuston.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: