Srpski rokeri prvi put na Kosovu

Mladi beogradski sastav Repetitor otputovaće prvi put na Kosovo i u periodu od 8. do 10. decembra održati ukupno 3 koncerta.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2011.

11:28

Default images

Prvi koncert biće održan u Gračanici 8. decembra (Genghis Pub), zatim sledi nastup u Prištini 9. decembra (Skena Up festival afterparty), a ova mini turneja biće završena koncertom u Leposaviću 10. decembra (klub Talični Tom).

Popularnom beogradskom sastavu novije generacije to će biti prvi nastupi na Kosovu od objavljivanja debitantskog albuma "Sve što vidim je prvi put", koji je svetlost dana ugleadao u jesen 2008. godine.

Bend je nastao 2005. godine, a čine ga Ana-Marija Cupin, Milena Milutinović i Boris Vlastelica.

"Prvi put idemo na Kosovo o kome smo dosta slušali a malo stvarno znamo, pa nam je drago što idemo, posebno što nas već dugo zovu iz ova tri grada. Uspeli smo da spojimo tri mesta koja žive različite realnosti, enklave, sever i Prištinu u kojoj posle više od 10 godina nastupa bend iz Srbije", izjavio je Boris Vlastelica iz Repetitora za web magazin "Popboks".

Sastav Repetitor je već uveliko ima spreman svoj drugi album koji je snimljen u Srbiji i Sloveniji, a koji bi trebalo da bude objavljen početkom 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: