Odložen koncert Novih Fosila

Zbog iznenadne bolesti gitariste Vladimira Kočiša-Zeca, koncert Novih fosila umesto 17. novembra biće održan u utorak 29. novembra u Sava centru u Beogradu, saopštio je organizator.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 16.11.2011.

12:46

Default images

Pevačica Sanja Doležal u ime grupe zamolila je brojne obožavaoce u Beogradu i Srbiji za razumevanje zbog odlaganja koncerta, i pozvala ih da se umesto 17. novembra druže sa Novim fosilima u Sava centru 29. novembra.

Prema njenim rečima, "Zec je juče uvelče kolabirao pod visokom temperaturom, a nakon pregleda kod doktora i jutrošnjih analiza u bolnici, ustanovljeno je da ima teški oblik viroze i rota virusa, pa mu je lekar zabranio putovanja i nastupe, i odredio mirovanje u narednih 7 dana".

"Lično se osećam zaista pretužno i vjerujem da je Zecu još teže. Grupa Novi fosili vas moli da imate razmevanje i da dođete 29. novembra na koncert, jer ćemo dati, ne sve od sebe, nego i puno više", poručuje Doležal.

Karte kupljene za 17. novembar važiće 29. novembra, a ukoliko neko želi da vrati već kupljenu ulaznicu to može uraditi na mestu kupovine, dodaje se u saopštenju organizatora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: