Novi album RHCP hit u Engleskoj

Album grupe Red Hot Chili Pepers ''I Am With You'' našao se na samom vrhu najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, preneli su mediji.

Kultura

Izvor: Beta

Ponedeljak, 05.09.2011.

16:24

Default images

Na drugom mestu top liste nalazi se album Davida Guette ''Nothing But The Beat'', a na trećem ''Echoes'' Willa Younga, objavio je New Musical Express.

Britanska pevačica Adele sa albumom ''21'' zauzima četvrto mesto najprodavanijih albuma, dok se Joe McElderry i njegov album ''Classic'' nalaze na petom mestu.

Na prvom mestu liste najprodavanijih singlova nalazi se reper Example sa pesmom ''Stay Awake'', na drugom mestu je bend Maroon 5 sa Christinom Aguilerom i numerom ''Moves Like Jagger''.

Treće mesto zauzima ''Heart Skips A Beat'' Ollya Mursa sa Rizzle Kicksom, dok je na četvrtoj poziciji Ed Sheeran i njegov singl ''You Don''t Need Me, I Don''t Need You'', a na petom mestu je numera Calvina Harrisa ''Feel So Close''.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: