Novi album Suzan Bojl u novembru

Pevačica Suzan Bojl (Susan Boyle) rekla je da će njen treći album, pod nazivom „Someone To Watch Over Me“, biti objavljen 7. novembra

Kultura

Izvor: B92

Petak, 02.09.2011.

13:15

Default images

Bojl je objavila ove vesti nakon što je otpevala novu pesmu „You Have To Be There“ na polufinalu šoua „Amerika ima talenat“.

Pesmu su napisali nekadašnji članovi grupe ABBA Beni Anderson (Benny Andersson) i Bjorn Ulveus (Björn Ulvaeus) za svoj mjuzikl „Kristina“.

„Drago mi je što je publika uživala u pesmi. Volim da nastupam pred velikom publikom. Takođe sam veoma nervozna što predstavljam nešto novo“, rekla je Bojlova.

Novi album je opisan kao mešavina različite muzike, a inspirisan je životnim pričama obožavatelja Bojlove, koji su joj pisali pisma.

Početkom ove godine objavljeno je da je u planu mjuzikl inspirisan životom Suzan Bojl.

Ova britanska pevačica proslavila se u TV emisiji „Britanija ima talenat“, a iza sebe ima već dva albuma „I Dreamed a Dream“ i „The Gift“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: