Najveća bina za Guettu u Budvi

Osim nastupa francuskog DJ-a i producenta Davida Guette na koncertu 29. jula na stadionu ''Mogren'' u Budvi, u prvom planu će sigurno biti i bina i prateći programi.

Kultura

Izvor: PR

Ponedeljak, 11.07.2011.

12:04

Default images

Potpuno nova bina sa kompletnom konstrukcijom stiže za ovu priliku direktno iz Holandije. U pitanju je jedna od ukupno 10 takvih u čitavoj Evropi, površine 30 metara, sa 3D Led ekranima, 200kw sistemom zvuka, laserima, 300 pokretnih glava i svjetlosnim efektima. Pomenuta bina je najveća na kojoj je Guetta do sada imao prilike da radi.

Sa Guettom dolazi ekipa od 10 saradnika, među kojima je i misteriozna osoba zbog koje je za Guettu tražen ekskluzivan apartman za dvoje.

Zajedno sa ekipom stiže i jedan od najtraženijih animatorskih timova - Kryoman Robots, koji je ovaj put ponovo okupljen posebno za David Guetta Summer Tour. Ovaj tim stručnjaka za animacije poseduje specijalna odela sačinjena od poslednje generacije led-dioda, dok sama odela sadrže multifunkcionalne efekte koje animatori koriste u toku nastupa. Animatori će voditi računa o robotima, dok će tim cirkusanata iz ''Cirque du Soleil'' ulaziti u publiku koristeći štule, što će zasigurno predstavljati jedan od najatraktivnijih delova večeri.

Kao podrška francuskom DJ-u nastupiće Gramophonedzie iz Beograda (Positiva), DJ Mark Angelo i Shaya iz Grčke (My Group) i Nikola Paunović iz Beograda ( Happy People).

Karte za ovaj spektakl možete kupiti u T-Centrima Crnogorskog Telekoma, plažnim klubovima Almara i Clubu 88 kao i prostorijama Turističke organizacije Budva po ceni od 20 i 30 eura, dok će VIP ulaznice koštati 50, a Super VIP 100 eura.

Najveći događaj ove sezone na primorju omogućila je kompanija »Mont Voyage«, u saradnji sa Opštinom Budva i Fudbalskim klubom »Mogren«.
Guetta je nastupao u najvećim klubovima Njujorka, Bostona, Vašingtona i Sijetla, a bio je i u Kaliforniji, gde je snimio spot za najnoviji hit singl "Where Them Girls At” u kome učestvuju Nicki Minaj i Flo Rida.

Autor hitova "The world is mine", "Just a little more love", "When love takes over" i mnogih drugih, poznat je i po saradnji sa sadašnjim najvećim muzičkim zvezdama kao što su Rihanna, Lady Gaga, Madonna, Britney Spears i drugim. Prvi album ,”Just A Liittle More Love" je objavio 2001. godine, a sa tog albuma se osim naslovne pesme, kao hit izdvojila i pesma ,”Love Don't Let Me Go". Nakon solidnog komercijalnog uspeha prvog albuma, Guetta je 2004. godine objavio i drugi album ,”Guetta Blaster" sa koga je planetarni hit postala pesma ,”The World Is Mine" i po kojoj je Guetta i naprepoznatljiviji, a u 2007. godini je objavio album ,”Pop Life". Četvrti stidijski album "One love" ga učvrstio na vrhu svetske liste najtraženijih klupskih disk džokeja i producenata i doneo mu internacionallnu slavu. Objavljivanje svog novog albuma Guetta je planirao za septembar 2011. godine

Guetta je prodao preko tri miliona albuma i 15 miliona singlova širom sveta. Novi album Davida Guette pojaviće se u prodaji krajem avgusta.

Francuski DJ i producent imao je zakazan nastup 5. juna u Beogradu na košarkaškim terenima kluba "Partizan" na Kalemegdanu, ali je zbog tehničkih razloga (rušenja dela krovne konstrukcije na bini) taj događaj otkazan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: