Mobi nastupa posle Ejmi Vajnhaus

Organizator Avalon produkcija i menadžeri Ejmi Vajnhaus i Mobi postigli su dogovor po kom zvezda večeri Ejmi nastupa prva, a Mobi posle nje.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.06.2011.

11:41

Default images

Vreme koje je organizator predvideo za nastup Ejmi oko pola sata posle ponoći nije odgovaralo pevačici uz obrazloženje da je to prekasno za nju. Organizatori su ponudili zamenu termina sa Mobijem na šta se menadžment Ejmi Vajnhaus prvo dvoumio, a onda u subotu poslepodne finalno prihvatio.

Pre Ejmi, na velikom koncertnom spektaklu u subotu 18. juna na Kalemegdanu, od 19:30 do 22:30 nastupaće regionalni bendovi Elemental, Zemlja gruva i Bei The Fish sa Karolinom Gočevom. Već od 18h publiku će zagrejati DJ Selecter From Venice, dok će ceo muzički program na koncertnom spektaklu "Tuborg Ultimate Summer" u subotu 18. juna na Kalemegdanu, trajati oko 8 sati.

Tehnički, nova Mobijeva turneja dosad je najzahtevnija kada je scenska rasveta u pitanju, pa će tako 144 različita svetlosna uređaja kreirati veoma uzbudljivo otvaranje, ali i brojne druge vizuelne senzacije upotpunjene velikim video ekranima na bini širokoj 50 metara u produkciji kompanije "Studio Berar", koja će, pored beogradskog, realizovati i ovogodišnji Mobijev nastup na bugarskom festivalu "Spirit of Burgas".

Ulaznice za koncertni spektakl "Tuborg Ultimate Summer" na kom će 18. juna nastupiti Ejmi Vajnhaus i Mobi, mogu se nabaviti po cenama od 3.300 dinara za Parter 2, 3.800 dinara za Parter 1 i 4.500 dinara za Fan Pit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: