Savršena japanska pop zvezda

Eguchi Aimi je tipična pop zvezda koja je poslednjih mesec dana osvojila Japan. Ima piskutavi glas devojčice, savršen ten i celi tim fotografa, kompjuterskih dizajnera i menadžera koji su je stvorili. Zaista stvorili.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 26.06.2011.

11:07

Default images

Pre nekoliko godina glumac Al Pacino prolazio je kroz slatke muke stvarajući prvu kompjutersku pop zvezdu, plavokosu Simone, u istoimenom filmu.

Godinama kasnije u Japanu se na naslovnici tamnošnjeg izdanja časopisa “Playboy” pojavila Eguchi Aimi. Potom se pojavila i u reklamama za novu vrstu sladoleda, a ni top liste nisu ostale imune na njene pesme, jer je Eguchi najavljena kao nova članica ženskog sastava AKB 48. Svi su se nedeljama pitali ko je ona?

Tek 19. juna otkriveno je njeno poreklo. Naime, Eguchi Aimi je u potpunosti delo kompjuterske tehnologije i ljudske mašte, prenosi magazin “Time”.

Kada je Eguchi prvi put predstavljena medijima, njen producent Akimoto Yasushi opisao ju je kao heroinu novog doba i dodao da je jedan od razloga što je kreirao AKB grupu bio i taj da bi Eguchi lakše predstavio javnosti. Tako je i njen lik zapravo kobinacija fotografija članica sastava AKB 48.

Ipak, čini se da Eguchi neće dugo trajati. Japanska javnost pretpostavlja da je ova zvezda smišljena samo za potrebe nove reklamne kampanje, a ni njen menadžment još uvek nije izdao saopštenje o tome da li će Eguchi postati redovna članica pomenutog benda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: