Otkazan nastup Davida Guette

Francuski DJ i producent David Guetta, koji je trebalo da nastupi večeras, 5. juna, u Beogradu na košarkaškim terenima kluba "Partizan" na Kalemegdanu, zbog tehničkih razloga ipak neće zabavljati posetioce u prestonici Srbije.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 05.06.2011.

09:58

Default images

Organizatori su bili prinuđeni na ovakav potez pošto se srušio deo krovne konstrukcije iznad bine. Sledećih dana biće objavljeno kada će opet biti zakazan koncert, kao i na koji način ljudi koji su kupili karte mogu da dobiju nazad svoj novac.

"Bina se srušila pre izlaska izvođača i imali smo mnogo sreće jer niko nije povređen", rekao je organizator Vojislav Nešić.

Prema njegovim rečima, koncert je odložen najviše za 60 dana i do kraja nedelje bi trebalo da se zna novi datum održavanja.

Planirano je bilo da višesatni događaj otvori domaća grupa "Mistake-mistake" u 18 časova, nakon njih Marko Milosavljević, producenti iz Francuske i Nemačke Arno Cost i Kurd Maverick, a nastup glavne zvezde programa, jednog od najpoznatjih imena klupske muzike današnjice, Davida Guette trebalo je da počne oko ponoći.

Guetta je nastupao u najvećim klubovima Njujorka, Bostona, Vašingtona i Sijetla, a bio je i u Kaliforniji, gde je snimio spot za najnoviji hit singl "Where Them Girls At” u kome učestvuju Nicki Minaj i Flo Rida.

Numera, koja je za kratko vreme postala hit na svetskim top listama, tako će dobiti i svoj video koji je sniman na različitim lokacijama u Los Anđelesu, a Guetta je najavio "ludi" spot, koji bi trebalo da se pojavi sredinom juna.

Autor hitova "The world is mine", "Just a little more love", "When love takes over" i mnogih drugih, poznat je i po saradnji sa sadašnjim najvećim muzičkim zvezdama kao što su Rihanna, Lady Gaga, Madonna, Britney Spears i drugim.

Francuz po rođenju, Guetta je osamdesetih godina u Parizu počeo karijeru puštajući muziku po manjim klubovima, a tokom devedesetih je objavio i nekoliko samostalnih singlova.

Prvi album ,”Just A Liittle More Love" je objavio 2001. godine, a sa tog albuma se osim naslovne pesme, kao hit izdvojila i pesma ,”Love Don't Let Me Go". Nakon solidnog komercijalnog uspeha prvog albuma, Guetta je 2004. godine objavio i drugi album ,”Guetta Blaster" sa koga je planetarni hit postala pesma ,”The World Is Mine" i po kojoj je Guetta i naprepoznatljiviji, a u 2007. godini je objavio album ,”Pop Life". Četvrti stidijski album "One love" ga učvrstio na vrhu svetske liste najtraženijih klupskih disk džokeja i producenata i doneo mu internacionallnu slavu. Objavljivanje svog novog albuma Guetta je planirao za septembar 2011. godine

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: