Svi na pod! u novom spotu

Popularna domaća grupa Svi na pod! objavila je novi spot za pesmu „Ljubavi“ koji je premijerno prikazan na programu regionalnog MTV-a u ponedeljak 2. maja od 20 časova.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 05.05.2011.

11:49

Default images

Njihov dugo očekivani album biće objavljen sredinom maja za etiketu „Mikser Music“ na kojem se nalazi 12 pesama od kojih je čak 10 bilo na radijskim top listama u regionu.

Ideju i režiju spota potpisuje Darko Nikolić, montažu Stevan Marić, dok je direktor fotografije bio iskusni Dimitrije Joković. Produkciju potpisuje agencija „TILT“, dok su Milica Kolarić i dizajn studio „Pull My Daisy“ dali vizuelni pečat spotu. Spot je obeležila uloga beogradskog glumca Nikole Vujovića, kao i veliki broj neobičnih parova štikli uz već karakteristične retro kostime Milice Kolarić čiji aksesoar i domaći brend „Pull My Daisy“ predstavljaju Bojanin zaštitni znak.

Svi na pod! su nedavno održali i svoj drugi prolećni koncert u velikoj sali beogradskog Doma omladine, dok je prošlogodišnji prolećni koncert izabran je od strane čitalaca internet magazina Popboks za najbolji koncert na domaćoj sceni u 2010. godini. Svi na pod! su dosad nastupali na velikim manifestijacijama kao što su Exit festival, Cinema City, Guitar Art, Trenchtown, Supernatural, BELEF, Nisomnia i drugi. Bend je tokom jeseni bio i na seriji koncerata u Ljubljani, Zagrebu i Sarajevu pod nazivom „Nu Sounds of Belgrade“ gde je sa njima kao gost nastupao i Vlada Divljan. Ukupno, tokom 2010. i 2011. godine Svi na pod! su u 13 gradova u regionu održali 28 koncerata za preko 24.000 posetilaca. Ove godine ih očekuju brojni nastupi među kojima se izdvajaju Underhill festival u Podgorici 20. maja, Mikser festival u Beogradu 29. maja, Lent festival u Mariboru 1. jula i svakako ovogodišnji nastup na Exit festivalu 7. jula na Fusion bini.



Svi na pod! su ujedno među retkim domaćim sastavima koji su podelili scenu i sa inostranim zvezdama kao što su Juliette Lewis, Massive Attack ili AIR. Ovaj izrazito aktuelan domaći bend najveći proboj na sceni postigao je na svom velikom prolećnom koncertu 6. aprila u prepunom Domu omladine koji su i kritika i publika ocenili kao jedan od najznačajnijih događaja na domaćoj muzičkoj sceni. Pažnju najšire javnosti su privukli kao dvostruki prvoplasirani bend na „Jelen Top 10“ listi sa pesmama „Bugi vugi“ i „Bez plana“, a ujedno su i domaći bend sa najviše nedelja provedenih na ovoj listi. Tom uspehu prethodio je godišnji izbor Studija B gde su Svi na pod! izglasani za najbolji bend na domaćoj sceni u 2009. godini!

Bend je sastavljen od šest potvrđenih muzičara na sceni predvodi popularna pevačica Bojana Vunturišević, koju prate bubnjar Goran Milošević, basista Ivan Mihajlović i gitarista Ivan Mirković. Prepoznatijivi zvuk saksofona i flaute donosi Jamal Al Kiswani, dok Petar Rudić, osnivač i producent sastava Svi na pod! uživo nastupa iza studijski konfigurisane opreme.

Energične nastupe nedavno je najbolje opisala front-žena Bojana: Naše nastupe prati dobro raspoloženje, đuskanje, skakanje, ponekad i penjanje na ramena. U Sarajevu je letos ceo klub bio na nogama. Mislili smo da će pod propasti od silnog skakanja“. Pored debi albuma koji će biti objavljen u narednim danima, prema Bojaninim rečima, Svi na pod! već sad rade i na drugom albumu: Ušli smo u studio gde snimamo neke nove ideje koje se bitno razlikuju od onoga što danas možete čuti od Svi na pod! To nas neizmerno raduje“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: