"Ritam Evrope" okuplja bendove u NS

Manifestacija “Ritam Evrope” kojom se obeležava Dan pobede nad fašizmom i Dan Evrope, održaće se 9. maja po peti put u Novom Sadu, najavio je organizator, novosadski Studentski kulturni centar.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 08.05.2011.

16:27

Default images

Centralna manifestacija na Trgu slobode počinje u 19h, a nastupiće argentinski sastav Argies, beogradski Vrooom, slovenački Elvis Jackson, P.A.S.O. iz Mađarske i hrvatski Jinx.

U okviru “Ritma Evrope” 10. maja, u koncertnom prostoru SKC Fabrika održaće se izložba radova sa ovogodišnjeg konkursa “Ritam Evrope - poetika granica”.

Biće izloženi i radovi pobednika u kategoriji fotografije Žarka Aleksića, Jadranke Bokan i Jelene Potkonjak koje su pobedile u kategoriji plakata.

Održaće se i tribina pod nazivom “Poetika granica”, na kojoj će učestovati sociolog Janja Beč-Nojman, pisci Laslo Vegel i Muharem Bazdulj i novinar Teofil Pančić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: