Rare predgrupa za Guano Apes

Beogradska grupa Rare nastupiće pre benda Guano Apes 10. aprila u Beogradskoj areni na njihovom prvom koncertu u Srbiji kojim promovišu povratnički album „Bel Air“.

Kultura

Izvor: PR

Utorak, 05.04.2011.

11:10

Default images

Album će se pojaviti u prodaji u nedelju kada će ga grupa, koju predvodi Sandra Nasić, potpisivati svim fanovima koju dođu u muzičku prodavnicu „Multi Dallas Shop“ (Sremska 2) od 15 časova.

Bend koji danas čine pevač Mirko Luković, basista Branislav Radojković, gitarista Nemanja Subotić i bubnjar Goran Milošević, nastao je 1999. godine u Beogradu i dosad je objavio dva studijska albuma „Breathing“ (2002) i „Joyz“(2006), uz nekoliko singlova i pratećih spotova kao što su „Zrno“ ili „Ja sam taj koji čeka“.

Njihova muzika pojavljivala se u domaćim filmovima kao što je „Kad porastem biću Kengur“, a čak 25 pesama uradili su za potrebe popularne serije „Mile protiv tranzicije“ u kojoj su se pojavljivali kao grupa Crni biseri.

Rare trenutno rade na selekciji pesama koje su uradili za svoj treći studijski album „Kapric“, a uskoro se očekuje da ga najavi i novi singl.

„U proteklih nekoliko godina napravljeno je više od 40 novih pesama. Novi album predstavljaće do sada najkreativniji i najzreliji rad“, najavljuje lider benda Bane Radojković.
Slavna nemačka nastupiće u Beogradskoj areni i predstaviti novi album „Bel Air“ koji je nedavno najavio i novi singl „Oh What A Night“. Hitovi „Open Your Eyes“, „Big In Japan“ i „Lords of the Bords“ obeležili su uspeh grupe koja će ih ponovo, posle petogodišnje pauze, izvoditi širom sveta.

Guano Apes se vraćaju u postavi koja im je donela svetsku slavu, pa upečatljivi vokal energične Sandre Nasić na sceni ponovo prate gitarista Henning Rümenapp, basista Stefan Ude i bubnjar Dennis Poschwatta.

Ulaznice za koncert Guano Apes po cenama od 1.990 dinara za parter i 2.500 dinara za tribine i fan pit, prodaju se blagajni Beogradske arene, u šoping centru Ušće, u Bilet centru (Trg republike 5), „Ticket Master“ radnji (Požeška 118a), u lancu beogradskih prodavnica „Corner Shop“, ali i širom Srbije u lancu knjižara „Delfi/Laguna“ i „Vulkan“, kao i online putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: