Ejmi Vajnhaus u Beogradu!

U kratkom saopštenju "Avalon produkcije“ navodi se da će Ejmi Vajnhaus 18. juna nastupiti na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 02.03.2011.

14:27

Default images

"Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će čuvena britanska pevačica Ejmi Vajhaus održati svoj veliki beogradski koncert u subotu 18. juna na Kalemegdanu (Donji grad) u organizaciji "Avalon produkcije". Svi detalji o ovom velikom muzičkom događaju biće objavljeni sledeće nedelje na konferenciji za novinare o čemu ćete biti naknadno obavešteni“.

Ova informacija potvrđena je i na njenom zvaničnom sajtu www.amywinehouse.com .

Podsetimo, prve informacije o nastupu Ejmi Vajnhaus u Beogradu su se pojavile u srpskim dnevnm listovima polovinom januara, za vreme njenog nastupa na Summer Soul festivalu u Brazilu, kada se spekulisalo da bi poznata engleska soul pevačica trebalo da nastupi u Beogradskoj areni.

Nastup u Brazilu je usledio nakon njenih brojnih problema s alkoholom i narkoticima, zbog čega je prilično zapostavila svoju karijeru, pa je koncert u Brazilu bio njen povratak na scenu nakon skoro dvogodišnje pauze.

U međuvremenu je nastupila 11. februara u Dubaiju, na velikom internacionalnom sajmu motorciklista.

Njen novi album album najavljen je za ovu godinu, pa je vrlo verovatno da će publika u Beogradu imati priliku da na koncertu čuje i neku novu numeru.

Poslednji album Ejmi Vajnhaus je "Back to black" iz 2006. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: