EGallery - mladi umetnici u središtu pažnje

Agencija za integrisane komunikacije Executive Group i grupa Š.U.N.D. (Šta umetnost nudi društvu) Vas sa zadovoljstvom pozivaju na otvaranje druge postavke izložbe savremene umetnosti EGallery, smeštene u prostorijama agencije.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 21.10.2014.

10:11

Default images

Više od 30 mladih i talentovanih slikara, graffiti umetnika, vajara, fotografa i grafičara će tokom šestomesečne postavke imati priliku da na tri sprata nekonvencionalnog galerijskog prostora javnosti predstavi svoja dela. Prodajna izložba deo je istoimenog umetničkog projekta koji je Executive Group započeo u saradnji sa grupom Š.U.N.D, kako bi pružio podršku našim najtalentovanijim mladim umetnicima.

Gosti ove postavke su graffiti umetnici, čije radove je odabrao Andrej Žikić Artez, jedan od naših najistaknutijih uličnih umetnika. Artezova dela krase zidove brojnih evropskih prestonica, ali i gradova širom Brazila i Indije. Specijalno za otvaranje izložbe, zidove kancelarije-galerije oslikaće ulični umetnik Branko Tešević Resto, čija dela inače mogu videti prolaznici u raznim gradovima Srbije, ali i van granica naše zemlje.

Svečano otvaranje druge postavke EGallery zakazano je za utorak, 21. oktobra u 18:00 u prostorijama Executive Group, Knez Mihailova 9, II sprat.

Nakon otvaranja, izložba će za javnost biti otvorena svakog petka od 15 do 17 časova, uz prethodnu najavu dolaska na e-mail office@eg.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: