"Zapisi" Mine Piščević u Uličnoj galeriji

Izložba fotografija Mine Piščević "Zapisi" biće otvorena u petak, 25. jula u Uličnoj galeriji.

Kultura

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 24.07.2014.

19:15

Default images

"Zapisi" su izbor fotografija na kojima se pojavljuju zapažanja ambijenata i situacija sa kojima se autorka susrela tokom svojih putovanja u poslednjih nekoliko godina.

Ona predstavlja trenutke u kojima se pred posmatračem otvaraju i promiču prizori koji pobuđuju maštu i trajne refleksije uma u odnosu na ono što oko u trenutku vidi.

Upravo je taj živi unutrašnji utisak, ono što trajno ostaje i što se u konačnoj obradi fotografije pokazuje kroz naknadne intervencije na zrnastoj osnovi, kao na dalekom odjeku nekada opažene stvarnosti.

Piščević (Beograd, 1987), studirala je fotografiju i grafički dizajn na Fakultetu primenjenih umetnosti Univerziteta u Beogradu gde je diplomirala 2010. godine. Bavi se fotografijom, grafičkim dizajnom, video radovima, konceptualnom umetnosti. Od 2011. godine vodi Kreativnu radionicu za decu u DKC Majdan.

Izlagala ja na više grupnih i samostalnih izložbi. Član je ULUPUDS-a od ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: