Godišnja izložba dizajna u Beogradu

Izložba “AIGA: 365” biće postavljena 29. jula u 19 časova u galeriji "O3one" u okviru ovogodišnjeg Belefa.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 25.07.2008.

10:00

Default images

Izložba "AIGA: 365" sastoji se od oko sto izabranih radova u svim disciplinama dizajna i strategija (grafički dizajn, advertajzing i korporativni dizajn, editorijal dizajn, eksperimentalni dizajn i druga polja). U ovu izložbu uvršćen je Publikum kalendar 2007, koji je kreirala čuvena američka dizajnerka Pola Šer, inspirisana ćirilicom, a tu su i radovi dizajnera i studija kao što je Stefan Sagmajster, "Pentagram Dizajn", "New York Times" magazin, "ESPM" magazin, dizajn kompanije "Thirst" i mnogih drugi

Izložba predstavlja jednstvenu priliku da se publika u Beogradu upozna sa samim vrhom produkcije sa polja grafičkog dizajna koja se odvija na najdinamičnijem tržištu u svetu, a prvi put je bila postavljena u "AIGA" Nacionalnom dizajn centru, u Njujorku, u januaru i februaru 2008.

Veče otvaranja biće propraćeno i specijalnom prezentacijom koju će održati Gabriela Mirenski, direktor "AIGA" Nacionalnog dizajn centra u Njujorku, koja će predstaviti publici ovo najstarije i najbrojnije profesionalno udruženje grafičkh dizajnera na svetu.

Izložba će biti otvorena do 5. avgusta 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: