Glumac je nag u sceni filma "Dina" - otkrio detalje

Film Dina, zasnovan na romanu Frenka Herberta, koji je premijeru imao na Filmskom festivalu u Veneciji, u američkim bioskopima pojaviće se sutra, 22. oktobra.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 21.10.2021.

13:47

Glumac je nag u sceni filma
Foto: Profimedia

Dina, u produkciji kompanije Vorner bros, prikazuje priču Pola Atreida, nadarenog mladića koji mora da otputuje na najopasniju planetu u univerzumu kako bi obezbedio budućnost svoje porodice i svog naroda. Među poznatom glumačkom ekipom koju, između ostalih, čine: Timoti Šalame – koji igra Pola Atreida, Rebeka Ferguson, Džejson Momoa, Havijer Bardem, Zendaja i drugi, u filmu se pojavljuje i Oskar Ajzak.

Nekada Po Dameron u Ratovima zvezda, sada vojvoda Leto Atreida, otac glavnog junaka, Oskar Ajzak u Dini ima eksplicitnu scenu, u kojoj je potpuno nag.

Na pitanje kako se za nju pripremio, glumac je rekao: "Vojska flaferki".

"Sve sam to podneo. Imao sam navlaku za penis, pa sam bio zaštićen, kao i svi ostali", dodao je Ajzak i priznao da mu je ta scena zapravo veoma uzbudljiva.

"Oduvek sam voleo tu ideju u knjizi, jer ste Leta tamo videli uglavnom zakopčanog i pod kontrolom, a odjednom je postao samo ranjiva figura slična Hristu, koja će uskoro biti žrtvovana. Mislim da je to lepo prikazano", zaključio je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: