"Bilo je i zabavno... Nadam se da će se to ponoviti"

Slavni američki glumci Bred Pit i Leonardo Dikaprio, koji su prvi put zaigrali zajedno na velikom ekranu u novom filmu Kventina Tarantina, izjavili su u Kanu da su sa zadovoljstvom zajedno radili i da se nadaju da će opet imati takvu priliku.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 22.05.2019.

19:15

Foto: Gettyimages / Gareth Cattermole

"Pripadamo istoj generaciji. U isto vreme smo započeli karijeru... Bilo je veoma lako raditi sa Bredom. Nadam se da smo sklopili veoma bliske filmske veze", rekao je novinarima Dikaprio.

Pit je na istoj konferenciji rekao da su njih dvojica sa lakoćom sarađivali. "Bilo je i zabavno... Nadam se da će se to ponoviti", rekao je Pit.

Glumci se nalaze u Kanu na 72. Međunarodnom filmskom festivalu, gde je predstavljen novi film Tarantina "Bilo jednom u Holivudu".

To ostvarenje se takmiči i za Zlatnu palmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: