Stigao trejler za novog "Aladina": Ne prestaju da se rugaju glumcu VIDEO

Dizni je predstavio najnoviji trejler za film "Aladin" Gaja Ričija i prvi pogled na plavog duha koga glumi Vil Smit.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2019.

11:16

Stigao trejler za novog
Foto: YouTube/Printscreen

Film će biti prikazan 24. maja. U glavnoj ulozi Aladina je Menu Masud, Marvan Kenzari glumi Džafara, a princezu Jasmin Naomi Skot.

Režiser ove filmske adaptacije Gaj Riči rekao je ranije da je želeo da duh liči na "mišićavog oca" iz sedamdesetih godina prošlog veka, navodi Independent.

"Bio je dovoljno velik da se oseća kao sila - ne toliko mišićav da izgleda kao da broji svoje kalorije, ali dovoljno snažan da znaš da je u sobi", rekao je Riči govoreći o Vilu Smitu. Smit (50) je rekao da je bio "prestrašen" zbog toga što popularnog Džinija glumi nakon legende Robina Vilijamsa koji je, kako je Smit rekao, u ulogu uneo "svoju bezvremensku verziju sebe" i da će pokušati da učini isto, prenosi Sputnik.

Izgled glumca kao popularnog duha nije najbolje prošao kod tviteraša, već je naišao na ismevanje. Ovo su neki od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: