Kako je jedna knjiga "došla glave" Bobiju Marjanoviću? VIDEO

Prvi trejler za treći nastavak serijala filmova o Džonu Viku u priču, čiji je glavni akter glumac Kijanu Rivs, uvodi poznatog košarkaša LA Klipersa i reprezentacije Srbije.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 18.01.2019.

08:00

Kako je jedna knjiga
GettyImages

Boban Marjanović u filmu "Džon Vik 3: Treće poglavlje" (John Wick: Chapter 3 - Parabellum) uleće u tuču sa glavnim akterom priče, koji pokušava da ga ubije, ni manje ni više nego, knjigom, koju mu nabija u usta.

Marjanovića je za pojavljivanje u filmu odabrao reditelj filma Čed Stahelski. U kratkom snimku koji prikazuje tuču može se videti da se reditelj uopšte nije ni potrudio da Bobiju da nekakvo oružje u ruke, već mogućnost da iskoristi svoju "zastrašujuću" veličinu, odnosno visinu od 222 centimetra.

Film "Džon Vik 3: Treće poglavlje" će se u bioskopima širom sveta naći 17. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: