Brus Vilis i Semjuel L. Džekson opet zajedno u filmu "Glas"

U četvrtak 17. januara u bioskope stiže triler "Glas", sa sjajnom glumačkom ekipom koju čine Džejms Makavoj, Brus Vilis, Semjuel L. Džekson i drugi.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 16.01.2019.

14:42

Brus Vilis i Semjuel L. Džekson opet zajedno u filmu
Foto: Promo

M. Najt Šjamalan spaja priče svoja dva izvorna dela, filma "Nesalomiv " iz 2000. godine i filma "Podeljen" iz 2016. u jedan eksplozivni, potpuno novi triler - "Glas".

Iz filma Nesalomiv, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan kao i Semjuel L. Džekson kao Elajdža Prajs, poznatiji po svom pseudonimu gospodin Glas. Njima se priključuju, iz filma Podeljen, Džejms Makavoj, reprizirajući svoju ulogu Kevina Vendela Kramba i sve mnogobrojne ličnosti sa kojima živi i Anja Tejlor-Džoj kao lik Kejsi Kuk, jedini zarobljenik koji je preživeo susret sa Zveri.

Nadovezujući se na priču s kraja filma Podeljen, Glas pronalazi Dana u potrazi za Krambovom nadljudskom verzijom, Zveri, u seriji burnih susreta, dok Prajs prvobitno tajnovito prisutan prerasta u organizatora sukoba koji čuva tajne pogubne za obojicu.

Glumac Džejms Makavoj je povodom trilera Glas izjavio: "Filmovi Nesalomiv i Podeljen su u neku ruku priče koje se bave destruktivnim superherojima. Podeljen uopšte nije ni izgledao kao film o superheroju ili antiheroju. To je zapravo bila zastrašujuća priča koja je na kraju samo nagovestila da nije reč o običnim ljudima. Došlo je vreme da superheroje smestimo u različita okrženja i situacije i ovaj film to definitivno radi. Kevin je lik kog je majka zlostavljala i kao posledica toga, njegov um je napravio određene podele i barijere. Pored te 23 ličnosti koje je stvorio, on je neko ko je dugo bio u određenoj vrsti kome, dok su druge ličnosti koristile njegovo telo, a on je samo jedan od svih tih likova."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: