Ovo su najbolje serije u 2018. godini po mišljenju kritičara VIDEO

Na 24. ceremoniji "Nagrada kritike" (Critics' Choice Awards) profesionalni kritičari nagradili su najbolja filmska i televizijska ostvarenja u godini iza nas.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 16.01.2019.

10:11

Ovo su najbolje serije u 2018. godini po mišljenju kritičara VIDEO
Ekipa serije "Amerikanci", foto: Gettyimages

U kategoriji drame, kao i na Zlatnom globusu, dominirala je serija "Amerikanci", koja je odnela priznanja za seriju godine, glavnog i sporednog glumca (Metju Ris i Noa Emerih). Najbolja glumica u dramskoj seriji je Sandra Ou ("Killing Eve") a najbolju sporednu ulogu ostvarila je Tendi Njutn u "Zapadnom svetu".

U kategoriji komedije, najbolja serija je "Neverovatna gospođica Mejzel" odakle je i najbolja glavna glumica Rejčel Brosnan, a serija "Beri" nagrađena je u kategoriji najboljeg glavnog i sporednog glumca (Bil Hejder i Heri Vinkler). Najbolja kratka serija je "Ubistvo Đanija Versačea". Titulu najbolje crtane serije odneo je "BoJack Horseman".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: