Forbs: Ona je najplaćenija glumica u Holivudu

Magazin Forbs je objavio koja glumica je uspela da ostvari najveću zaradu prošle godine, a rezultat će vas možda iznenaditi.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 17.08.2018.

18:56

Forbs: Ona je najplaćenija glumica u Holivudu
Foto: Gettyimages

Nakon fantastične Eme Stoun, koja je prošle godine proglašena najplaćenijom glumicom najviše zahvaljujući uspehu mjuzikla "La La Land", američka glumica Skarlet Johanson je preuzela ovu zavidnu titulu, piše australijski Njuz.com.

Skarlet Johanson je osvojila prvo mesto na godišnjoj Forbsovoj listi najbolje plaćenih glumica u Holivudu. Zvezda filma "Osvetnici" (Avengers), koja čak nije bila na prošlogodišnjoj listi ni u prvih deset, uspela je da osvoji svoju superherojsku zaradu od 40 miliona američkih dolara u 2017. godini.

Johansonova je glumila Crnu Udovicu u ovogodišnjem blokbasteru "Osvetnici: Rat beskraja" (Avengers: Infinity war), i kako je poznato, ponovo će imati istu ulogu u nastavku koji sledi 2019.

U međuvremenu, Ema Stoun nije uspela da se kotira u prvih 10 za 2018. godinu, ali sa procenom bogatstva od više od 28 miliona dolara, mislimo da je sigurno zadovoljna uspehom svojih projekata.

Anđelina Džoli zauzela je drugo mesto na ovogodišnjoj Forbsovoj listi, sa zaradom od 28 miliona, od kojih je većina vezana za njenu ulogu u predstojećem nastavku za film "Grdana: Zla vila" (Maleficent).

Dženifer Aniston je treća, zahvaljujući seriji ugovora (uključujući Smartwater, Aveeno i Emirates) na osnovu kojih je zaradila 19.5 miliona dolara.

Riz Viderspun, Mila Kunis, Džulija Roberts, Kejt Blanšet, Melisa Makarti i Gal Gadot se takođe nalaze u prvih deset na listi koju je objavio Forbs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: